Kun inspiraatio verhoilun uudistamiselle iskee, voit saapua meille vain idean ja uudistettavan kohteen kera. Toimimme jälleenmyyjinä useille eri kangasedustajille, ja kauttamme löytyvät niin hillityn harmaat kuin räikeän kukallisetkin verhoilukankaat. Poiketessasi verhoomolla voit hypistellä kangasnäytteitä ja pohtia sopivaa väriä vertaillen niitä toisiinsa. Mikäli tiedossasi on jo sopiva kangas joltakin toimittajaltamme, voimme tilata sen vaikkei itse näytettä hyllystä löytyisikään. Tilaamme kankaita muun muassa:

Tilaamme kankaat aina mittojen mukaan jokaiseen kohteeseen, suoraan hyllystä kankaita ei siis löydy. Suurin osa on kuitenkin noin viikon toimitusajalla, joten kauaa ei tarvitse odotella. Huomaathat, että myymme myös pelkkiä kankaita, mikäli haluat verhoilla tuolisi itse!

Tarvikemyynti

Kankaiden lisäksi myymme myös erilaisia verhoilutarvikkeita, kuten sitomalankoja, jousia, apukankaita ja niin edelleen. Tarvikkeita löytyy hyllystä vaihtelevasti, mutta tarvittaessa tilaamme asiakkaan kaipaamia tuotteita. Poikkea siis rohkeasti kysymään jos projektisi on tarvikkeita vailla.

Meiltä löydät kymmeniä eri kangaslaatuja, värejä ja kuoseja. Ja jos juuri visiosi mukaista kangasta ei näytteistämme löydy, me etsimme sen sinulle!