Jos siinä on verhoilu, me voimme auttaa sen uudistamisessa. Toteutamme kaikkien kodin verhoiltujen huonekalujen kunnostukset, tarvittaessa pehmusteista lähtien, ja kauttamme saat myös puuosien kunnostukset.

Verhoiluttamalla saat tehtyä huonekalustasi yksilöllisen ja uniikin tuotteen, joka sopii juuri sinun kotiisi.

Huonekalun kunnostus ja uudelleenverhoilu koostuu monista eri osa-alueista – huonekalun koko ja valittu kangas tai nahka, rungon, puuosien ja pehmusteiden kunto ja materiaalit sekä toki itse verhoilun vaatimat työvaiheet vaikuttavat kaikki osaltaan työn vaatimaan aikaan ja näin ollen myös lopulliseen hintaan. Tarkemman hinta-arvion saat esimerkiksi poikkeamalla verhoomolla valokuvan kera, tai lähettämällä sen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Alla on kuitenkin muutamia esimerkkejä, millaisissa hintaluokissa erilaiset uudelleenverhoilut työn osalta liikkuvat:

  • Kevyt nojatuoli, esimerkiksi K-tuoli noin 200-500€
  • Laiskanlinna kankaasta noin 400-900€
  • Irtotyynyn ompelu noin 30-80€
  • Keittiön tuolin istuin noin 20-35€

Hintojen pohjana on tuntiveloituksemme 53€/h (sis. alv 24%), jonka mukaan veloitamme myös esimerkiksi pienet korjaustyöt kuten ratkenneiden ompeluiden korjaamisen ja vetoketjujen vaihdot, toteutuneen työajan mukaan.

Sisustusompelu

Verhoilutöiden lisäksi saat meiltä myös sisustusompelun palveluita, kuten verhojen, koristetyynyjen ja irtopäällisten toteutuksen. Myös näistä voit kysellä tarjousta puhelimitse, sähköpostilla, Facebookissa tai poikkeamalla!