Menopelejä löytyy monenlaisia, ja suurimmassa osassa on jonkinnäköistä verhoilua – auton penkit, asuntovaunun tai veneen patjat, moottoripyörän ja vesijetin satula… Ja muitakin toki löytyy. Näiden kaikkien verhoilutarpeisiin löydät avun meiltä. Tarpeen vaatiessa rakennamme penkit, patjat ja paneelit alusta asti, tai teemme pieniä korjaustöitä esimerkiksi veneen pressuihin.

verhoiltu autonpenkki

Ajoneuvoverhoilussa on materiaaleille omia vaatimuksiaan, joita sisällä olohuoneessa kököttävä nojatuoli ei kaipaa. Sade, pakkanen, merivesi, kosteus ja auringon UV-säteily rasittavat kaikki osaltaan kankaita ja pehmustemateriaaleja, ja lisäksi muun muassa autoissa ja veneissä tulisi käytettyjen materiaalien olla niin sanotusti paloturvallisia. Tästä syystä ihan mikä tahansa materiaali ei sovellu käytettäväksi tällaisissa kohteissa.

Meiltä verhoomolta löytyy paljon vaihtoehtoja sopivista pehmusteista ja myös kankaista, jotka ovat paloturvallisuuden lisäksi myös homesuojattuja ja valonkestoltaan erinomaisia.

Mikäli mahdollista, ovat autonpenkit, erilaiset patjastot ja kulkupelien satulat vieläkin yksilöllisempiä kuin huonekalut. Tässä kuitenkin suuntaa-antavia hintahaarukoita erilaisiin kohteisiin työn osalta:

  • Yksittäinen autonpenkki noin 200-1000€
  • Vesijetin tai moottorikelkan satula noin 50-250€
  • moottoripyörän satula noin 50-400€
  • Asuntovaunun, -auton tai veneen patjat noin 30-150€/kpl

Erikoistyöt, kuten auton kattoverhoilujen kaavoituksen ja asennuksen teemme tuntityönä. Tarkemman arvion juuri sinun kulkupelisi verhoilusta saat soittamalla, viestittämällä puhelimitse, Facebookissa tai sähköpostilla tai poikkeamalla verhoomolla. Äläkä huoli – tarvittaessa tulemme tekemään arvion myös paikanpäälle, joten et joudu ajelemaan purjeveneelläsi meille!